Wednesday, April 27, 2011

KAMI BLOGGER UTAGHA

tokk..tok..tok.. assalamualaikum blogger2 dan si pemerhati blogger sekalian :)

sedang tan bjalan2 mgedik2 sambil blogwalking kat blog elenaeqmar tan tnampak satu post pasal BLOGGER UTAGHA ni..ape lagi..mula lah nk mgambil kesempatan atas peluang ini untuk mnambahkan kwan kat alam blogger ni.. tambah2 orang utagha.sempoi hbes cakap kat korang~

ape yang diperkatakan elena blog ni mcm family. 1FAMILY like 1MALAYSIA gitu..so ape lagi, orang2 utagha sekalian meh la join, rugi cheq habaq kat ampa. syok~ blogger PERAK(my place),PENANG(my born place),KEDAH n PERLIS boleh pakat mai join :) hihi

tadaaaaaaaaaaaaaaaaa :)



facebook group kbu << klik2 siniiii utk join fb kbu

ok, done for now. hope dapat jumpe blogger utagha di gathering yang kedua.!

salam kasih syg(ecewah) dari penduduk perak yang dilahirkan di penang ! :D

7 comments:

  1. Assalamualaikum..
    selamat datang ke KBU cheQ.
    welkam to da family.. hope kamu akan bergembira di sini.. :D

    ReplyDelete
  2. hehe mmg sedang bgumbira. thanks :)

    ReplyDelete
  3. ecewahhh...cayalahh....kita dah jd adk bradik....kikiki

    ReplyDelete
  4. kita kn mmg ank branak. hahahaha

    ReplyDelete
  5. klau orng yg cuma study di utara je boley join.?

    ReplyDelete
  6. el nino. awk xde blog xleh join :)

    ReplyDelete
  7. ok..mmng x nk join pun..sja ja tnya..lalalaa

    ReplyDelete