Tuesday, April 13, 2010

marah

13/04/10

hari ini di mulakan dengan perkara yang amat menyakitkan hati ak. nasib baik aen ade kalau ta mmg maty bdk2 tu ak kerja kan. suka sgt nak bahan2 ak. kau orang cukup kuat ke? mmg lah,, kau orang jantan boleh la cakap byk. ok they said sorry,ok then ak maafkan.

still ade kelas today. gap 4 jam ak ke jj dgn rakan. nk tgk movie n having lunch bsama.lpas beli tket terus tarik cik bos g mcd lapar siot.kempunan.haha pehh, sedap. sekali ade news yg sampai ke telinga ak dr mulut teeeeeeettttttt(di rahsiakan). she told me everything. yeah semua nya, ak marah ni, marah sgt. tp who cares? ak kasihan kat kau la perempuan. buat nye mati ta sempat na btaubat mcm mne.ak takot tao. ak tahu ak jugak tidak sempurna namun ak cuba untuk kearah itu.kau tidak.langsung tidak. kau perangkap pulak kawan kau yang lain.kasihan mereka. study ke mana,ape ke mana, yang tahu ke sana sini bersama mereka. yeah,ak cerita semua kat kawan2 rapat ak, kakak ak. mereka kata buruk pasal kau tp ak masih backup kau. tp knp? i'm fool okay. terus syg kat kau smpai sekarang sb kau kawan ak. kau tak mcm ni dlu. kau byk berubah. tp ak ta kesah dh sekarang. i don't have you but i have them.sedikit sebanyak menjamin ak.

kau jangan risau lepas ni kau tak kan nmpak ak senyum ikhlas ak lagi. lepas ini semua yang terjadi antara ak dan kau hnya lah sinis semata2 okay,,ak tahu kau tahu link blog ak,jd kau boleh baca dan silakan baca.nak benci ak pun silakan.seperti kau pernah cakap kat ak " i dun need such fren like youu". then? so am i. i dun need u chicks. good luck in your life. may god bless youu~

p/s: maafkan ak rakan2. ak tak kan kacau kau orang lagi. have a nice time ;))

2 comments: