Tuesday, November 22, 2011

waiting...........

i'm waiting for my last paper. adoih, nervous gle neh. mgharapkan yang terbaik buat dri sndri n sahabat yang same2 ambik last test khamis 24/11 kul 2.30-4.30 petang ni.
lepas habis test network security ni dh kna bkemas ke langkawi 3 hari 2 malam dgn abah n geng jpp yang lain. juga mgharapkan vocation tbaik buat kami kawan2.. balik dr langkawi isnin boleh rehat jap sbb cuti awal muharram. selasa akan start plak kursus LINUX .. bdak kelas yang dpt join kursus ni fikki,aku,fiq n pyka je. so ni jela kawan2 yg aku ade selama kursus nti.. 10/12 baru la tamat sem5 aku kt psp ni.. nk dijadikan crita,ak n kawan2 mghadapi dilema kediaman utk sem 6 ni. kalau duduk asrama sem depan pun mcam susah je. na mghadap muke KT tu lg. myampah jugak kalau lame2 mcm ni..kalau duk lua pun kemana la ak nk pegy. ish3.. hanya mnanti sem 6 nti la. kalau tak nmpk gayenya ke rumah mak ngah jugak la aku. lagi la sob sob..hehe ..
sem 5 byk pahit mnis aku kat psp ni..lebih byk kenangan aku dgn dia dan mereka. pengalaman menjadikan aku lebih dewasa.ape yang aku harapkan sem 6 nti keadaan akan jadi lebih baik. ak xsuka keadaan yang sekarang. evrything seems not okay. puncanya? senang. AKU. tc people. GOODLUCK FOR YOUR LAST FINAL PAPER.

p/s: thnks kakak for coming here n celebrate my bday. thanks for the present n cake :)
*lg best kalau.................................:) :)

4 comments:

  1. tau xpe..lg best klau awk ikot skali...

    ReplyDelete
  2. haha..yela tu
    btw all the best 4 ur last paper

    ReplyDelete
  3. yela. seriously. thnks. gudluck too :)

    ReplyDelete